Conference League

Τσακίρης: Ο Αλμέιδα έχει αντιληφθεί ότι έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη της διοίκησης, αλλά τώρα είναι ευκαιρία να το ζήσει

Ακούστε τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, όπως το μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στην προετοιμασία της ΑΕΚ για τη ρεβάνς με την Ίντερ Ντ' Εσκάλδες αλλά και στη συνέντευξη Τύπου του Ματίας Αλμέιδα ενόψει της αναμέτρησης, στάθηκε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Newsroom».

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε στα όσα είπε ο Αργεντινός τεχνικός για την κριτική που ασκήθηκε μετά τη διακύμανση του πρώτου αγώνα με την ομάδα της Ανδόρας.

«Είναι λίγο παράνοια. Απομονώνουμε ένα 20λεπτο. Υπήρξε μια νοοτροπία χαλάρωσης. Μπορείς να αναγνωρίσεις ένα πρόβλημα. Πρώτος έκανε κριτική ο Ματίας Αλμέιδα. Μετά περνάμε σε μια φάση απαξίωσης που δεν μπορεί να υπάρχει σ' αυτό το επίπεδο.

Έχουμε εκτοξεύσει ένα πολύ μικρό ποσοστό που κάνει πολύ μεγάλη... βαβούρα. Ο Ματίας Αλμέιδα εισπράττει τα πάντα, του μεταφέρονται τα πάντα και σε ένα βαθμό απογειώνει και τα πάντα.

Ο κόουτς έχει αντιληφθεί ότι έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη της διοικησης, αλλά τώρα είναι η ευκαιρία να το ζήσει. Στον κόσμο εστιάζει ο Ματίας. Έχει σημασία ότι είναι πάντα ειλικρινής άνθρωπος
», τόνισε μεταξύ άλλων.

Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό κομμάτι και στον καταρτισμό της ενδεκάδας ενόψει της ρεβάνς.

Σε ό, τι αφορά, δε, το δημοσίευμα για τον Άντον Μίραντσουκ, υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αφορά την ΑΕΚ.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x